Черноморец Бургас не срещна особени трудности при гостуването си на Любимец и записа убедителна победа с 4:0. Всички попадения паднаха през вторите 45 минути.

Първата част премина на доста бавно темпо, като заслуга за това има и главният съдия, който всячески накъсваше играта. Бургазлии бяха определено диктуващия мача отбор, но така и не съумяваха да отбележат. Най-близко до гол през първата част бяха Карлос Фонсека и Жереми Манзоро.

През втората част нещата се промениха. В игра за „акулите“ се появиха Симеон Райков и Готфред Бекое. Резултатът беше открит в 61-та минута, когато именно Райков нахлу в наказателното поле и с плътен удар елиминира Рашков.

След отбелязването на този гол, бургазлии започнаха да материализират своето надмощие. Вторият гол в сметката на бургаския тим дойде в 77-та минута, когато Манзоро беше изведен сам срещу вратаря и не сгреши за 2:0.

Само две минути по-късно Бекое направи резултата класически, след като получи пас от Манзоро и за него остана само да добута топката в опразнената врата на домакините. Крайното 4:0 оформи Карлос Фонсека в 86-та минута.

Освен четирите попадения, „акулите“ направиха поне още толкова чисти пропуска пред вратата на Любимец.