Помощник треньорът на Войн Войнов в Любимец - Анатоли Тонов заяви, че няма нужда от грандиозни коментари при все, че тимът от града на дините е загубил с 0:5 от Берое. Специалистът заяви, че Любимец трудно ще остане в eлита, като допълни, че това са моментните възможности на водения от него състав.

„Първо честита победа на отбора на Берое, с оглед показаното на терена, я заслужиха. Едва ли има какво да говорим. Но това са ни възможностите. Борим се до край, не трябва да говорим глупости – трудно ще останем в А група“, започна Тонов.

„Аз се присъединих към клуба наскоро, доколкото знам, някои от играчите са си тръгнал на паузата заради финансови претенции, други, защото са били желани от по-големи състави. Факт е, че когато дойдохме, имаше само три момчета. Трудно е да направим отбор за толкова кратко време“, каза още специалистът.

„Сега имам да си взимам 1 заплата, аз работя от януари месец все пак. Доколкото знам, за футболистите, имат да взимат по две. Щом се събличат и играят, значи са взели нещо“, завърши Тонов.