Старши треньорът на Берое Стара Загора Петър Хубчев отчете, че неговият тим е направил много силно първо и малко по-слабо второ полувреме при победата с 2:1 като гост на Любимец в 12-ия кръг на А група.

„Бих разделил мача на две – първо и второ полувреме. Едно много дисциплинирано и много добре изиграно от нас първо полувреме и не до там второ. Нормално е да има приливи и отливи в спорта и във футбола. Дано приливите да са повече. Най-важното за мен беше, че колкото и тежък да бе двубоят, Елио Мартинс издържа до края.“

"Във футбола се бориш до последния съдийски сигнал и не подценяваш нито една ситуация. Истината е че нямаше много логика в този гол, но понякога и дори доста често се случва да победи отбор, който играе по-слабо. Не може да разчитаме и да чакаме само на това, че играем добре или че сме добър отбор – трябва да се бориш до край. Ние вече загубихме доста точки така.”

„Сега очакваме Амир Саюд и Костадин Стоянов да влязат колкото се може по-бързо. Дай Боже да е след паузата. Вчера на последната тренировка Веселин Пенев получи неприятен удар и това бе причината, поради която не игра днес“, разкри наставникът.

„Засега не планираме да играем контроли в паузата на националните отбори. Концентрираме се само върху мача за Купата на България“, завърши Хубчев.