Старши треньорът на Любимец Красимир Мечев логично бе разочарован след загубата с 2:5 при гостуването на Пирин Гоце Делчев. Мечев разкритикува своите играчи за показаната игра, но увери, че отборът ще продължи да се бори за мястото си в А група.

„Недопустимо е да получаваме голове от статични положения в края на мача, при положение, че всички знаят къде да се наредят. Слабо, неориентирано, в защита грозно, връщаме се в мача, вкарваме гол, допускаме отново. Не можахме да се противопоставим поради ред причини“, сподели Мечев.

„Футболистите не можаха да се преборят за високите топкки, всичко стана от високи топки, центрирания. Дойдохме да победим, паднахме.“

Относно футболистите, които вече не са играчи на Любимец, Мечев обясни: „Не са си тръгнали, освободили сме ги. Танко Дяков дойде без подготовка, каквото можеше помогна, влезе и игра няколко мача, контузи се, договорът му бе до декември, нямаше да разчитаме на него. Дончо Атанасов не свърши работата, за която го привлякохме и затова се разделихме с него. Мунин с Янко Ангелов по незнайни причини се връщат от националния отбор и си заминават.“

„Ще се борим, как няма да се борим. Днес много важни 3 точки изтървахме, случва се. За пореден мач пада гол и пада гарда на отбора. Много груби грешки. Момчетата не внимаваха. Колкото можахме, се противопоставихме. Не можахме. При липсата на наши високи защитници, свършиха си работата техните нападатели и закономерно станаха головете“, допълни Мечев.