Наставникът на Любимец Красимир Мечев оцени като много добро представянето на своите футболисти въпреки загубата от Левски с 0:2.

„Смятам, че се получи динамичен и красив мач. Двата отбора играха много силно, просто Левски излъга нашия отбор с рутината, която притежава. Нашият отбор игра с много желание, с амбиция, но тактически има какво да се желае“, допълни старши треньорът.

„Бях на 80 процента, че Левски ще излезе по-затворено срещу нас, да опита да ни надлъже с нашата игра и те успяха. Ние допуснахме непринудени грешки, които бяха наказани.“

„Играем всеки мач на много силно ниво и този мач не отстъпваше от предишните. Просто имаме какво да учим. Момчетата могат да наблегнат на тактическите указания, които им давам, и съм сигурен, че ще се справим“ каза още той.

"Аз вярвам в момчетата, сигурен съм, че грешките им не са от нежелание. Просто допуснахме тактическа грешка. Грешката е неправилното заставане в защита, неправилното заставане на тримата ни халфове. Бях им казал, че Левски ще използва нашата игра срещу нас. Те взеха трите точки с нашата игра. Левски ни излъга."

"Благодаря за комплимента. Ние се опитваме да играем прагматично, със стабилна защита, да контраатакуваме когато можем. Това, че ни сравняват с Челси, ласкае нашия отбор," завърши Мечев за сравнението с Челси, което направи старши треньорът на Левски Славиша Йоканович преди мача.