Легендата на Левски Воин Войнов потвърди новината на Гонг, че поема треньорския пост в Любимец. Специалистът даде кратно интервю пред медията ни относно плановете му в отбора, който доскоро бе воден от Краси Мечев.

„Днес се чух с президента на Любимец Сталев. После се видяхме и се разбрахме. От петък почваме работа в отбора. Срещата ни беше около 30-40 минути. Знам, че ще е много трудно, но във футбола няма невъзможни неща. Любимец първо показа много добри игри, естествено, като всички отбори от тази черга имаше своите спадове. Трябва да направим всичко възможно, за да играе така отборът, както искат феновете“, отбеляза Войнов.

„Не, не съм подписвал договор. Разчитам на мъжката дума. Разбрахме се и си стиснахме ръцете. Екипът остава същият, като в треньорското ръководство ще се присъедини и Анатоли Тонов, с който съм работил преди години, когато беше футболист. Ще се опитаме да направим добра селекция. Вярвам, че има млади футболисти, които търсят изява, още повече в А група. Не си правя илюзии, че ще е лесно, но няма да тръгна да се оплаквам. Това е едно предизвикателство“, завърши бившият национал на България.